ideaal voor die lange werkdagen

ideaal voor die lange werkdagen

Stoelyoga voor bedrijven

Om binnen bedrijven de kwaliteit van het werk hoog en het energieniveau op peil te houden, is het belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaadmomenten. Stoelyoga geeft het brein de rust die het nodig heeft voor goed denkwerk en creativiteit. Even afstand nemen van de hectiek van de dag, ontspannen en weer opladen om de dag energiek te vervolgen. De oefeningen helpen je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten.

Er is geen fitheid vereist, iedereen kan meedoen. Er is geen investering nodig, het kan gewoon plaatsvinden in een vergaderruimte of op de werkvloer. Duizenden medewerkers hebben inmiddels de voordelen van yoga mogen ervaren. Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie, meer focus en innerlijke rust.

Stoelyoga voor bedrijven – meer informatie

Leuk dat je geïnteresseerd bent in wat stoelyoga voor jouw bedrijf kan betekenen. Vul hier jouw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.